Munkedals Båtklubb

Anslagstavla

Div. bilder

Saltkällan

Vår största båthamn som finns längst in i Saltkällefjorden

Här har vi 6 st. flytbryggor

Bilder på nya Vågbrytaren och över hamnen

Med totalt 184 båtplatser

Här finns en vaktstuga för oss
båtägare, då vi hela den aktiva
 båtsäsongen går vakt.

Det finns en bra sjösättningsramp
För nyttjande av den krävs
 medlemskap och elektronisknyckel som
köps till självkostnadspris.

Hamnkapten Leif Karlsson

När det gäller båtplatser, vaktnätter kontakta Kansliet 0524 12333 eller 070 6226674

Replica watches are waterproof and made with rolex replica sale, having jump hour feature, an independent hour hand which is adjustable, bi-directional rotating bezel, larger crown guards, triple locking winding crown systems, etc. These are some of the rolex replica sale which are not available in previous GMT models and have been introduced in improved versions. One can find the same features in replica watches uk also. Buyers can avail replica watches uk in numerous styles. Depending upon the tastes and preferences of an individual, customer can choose replica watches sale on the basis of bezel color and materials used. Different colors of bezels are available in the market, similarly, diamond and black dials are two kinds of dials from which a replica watches uk can choose. These are some of the parameters depending on which customer can choose his desired style of watch.