Munkedals Båtklubb

Div. bilder

Ellingeröd

Välkommen till Ellingeröd

Där har vi klubbstuga, båtplatser, kran och uppläggning.

Ellingeröd har liksom Åtorp ett väl skyddat läge i Örekilsälven

Båtplatser

Här har vi 63 st. fördelat på
18 st. 2,2 m bredd
  6 st. 2,5 m bredd
16 st. 3,0 m bredd
20 st. 3,5 m bredd
  3 st. 4,0 m bredd

Kranen

Som vi har i klubben har en
lyftkapacitet på sex ton
 Samtliga båtägare skall ha
 båtvagn, undantag båtar under

800 kg

Entre-ellingerod.jpg (31715 byte) uppl-2.jpg (68854 byte) uppl-3.jpg (66447 byte)

Uppläggning

Vi har 50 st. Båthus
 och ca: 50 st. Friliggare
 Det finns eluttag med god täckning uppl-4.jpg (66004 byte) uppl-5.jpg (71495 byte) uppl-6.jpg (68287 byte)
 Den frostfria delen av året även

vattenposter på några platser

(klicka på bilderna för full storlek)

A history of IWC Ingenieur Watches To understand the glory that is rolex replica sale , knowledge of IWC Ingenieur history and past achievements is necessary. replica watches is the man behind the founding of a company that manufactured these rolex replica. He set up the business in 1869. The location of the business was in North Eastern Switzerland. He was an employee of Howard Watch and Clock Company that had been established in rolex replica, Boston. Only the wealthiest individuals could afford the replica watches sale that were being manufactured by the three major watch manufacturing companies that were competing for the contemporary elite market. Within no time, production increased, the markets for the replica watches sale and they could now be produced at a cheaper cost. This made them affordable by the middle class.